انا شاب 17 سنه ..اريد ان اسأل عن .. هل يوجد حل لمشكله الاذن البارزه غير الجراحه؟ وهل هذا الحل مضمون ! وبيستمر ...وبيحتاج لوقت زى الجراحه ! علما بان الموضوع يسبب لى احراج كبير

icon 17 مايو 2019
انا شاب 17 سنه ..اريد ان اسأل عن .. هل يوجد حل لمشكله الاذن البارزه غير الجراحه؟ وهل هذا الحل مضمون ! وبيستمر ...وبيحتاج لوقت زى الجراحه ! علما بان الموضوع يسبب لى احراج كبير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور موفق محمد محمد
الأنف والاذن والحنجرة
يفضل الجراحة العملية بسيطة جدا