وفجأة ابتدي يجيلي افكار ان عندي ورم في كل حتة بجسمي وانا عمالة اقاوم الفكرة لدرجة قمت بخبط راسي بيدي جامد ودخلت على النت لقيت ان ممكن الخبطة تسبب زيف داخلي ويظهر بعد مدة ؟

icon 10 فبراير 2019
وفجأة ابتدي يجيلي افكار ان عندي ورم في كل حتة بجسمي وانا عمالة اقاوم الفكرة لدرجة قمت بخبط راسي بيدي جامد ودخلت على النت لقيت ان ممكن الخبطة تسبب زيف داخلي ويظهر بعد مدة ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسمين حسن
معالج نفسي
لا تستجيبي للأفكار بالبحث عنها واشتغلي على عقلك بتمارين اليقظه
طاقم الطبي
خط مخاوفً من الأمراض وخبط الرأس لن يؤدي لمضاعفات بالمستقبل راجعي الطبيب النفساني