حاسه اني عندي اكتئاب

icon 20 مارس 2021
نفسيتي تعبانه جدا وبفكر كتير ومن كتر التفكير بقيت بنسي كل حاجه والصداع مش بيسبني خالص حتي مش بعرف انام قعدت ٥ ايام ف الموضوع دا والمسكنات معملتش معايا حاجه بس حاليا باخد فوار بروفين ومريحيني شويه ولما بنام بصحي القي ايدي مقفوله وضوفرى معلمه ف ايدي

إجابات الأطباء على السؤال

د. زينب ذيب
معالج نفسي
إن كنتِ لا تستطيعين معالجة الأمور التي تزعجكِ، يجب اللجوء للعلاج النفسي لمساعدة نفسكِ