عدم التركيز والنسيان المستمر والتوتر

icon 25 يوليو 2020
عندي مشكله النسيان وعدم التركيز ودايما في توتر عشان داخل تالته ثانوي ومعنديش اي مشاكل صحية غير حساسيه في الأنف وزني ١١٠ و دايما بكلم نفسي وبسرح بخيالي كتير وده عاملي مشكله عاوز اي ادويه عشان اتخلص من مشكله النسيان وعدم التركيز

إجابات الأطباء على السؤال

د. زينب ذيب
معالج نفسي
التوتر الشديد يؤثر على الذاكرة، جرب أن تكتب ما هي الأمور التي تزعجك أو تحفز التوتر لديك ومحاولة تخطيها، خفف من إستعمال الهاتف، وإبتعد عن التشنجات