حاسه طول الوقت بنقص وانها مش حلوه رغم ان هي حلوه وديما احنا جنبها في ا

icon 27 أغسطس 2018
اختي حاسه طول الوقت بنقص وانها مش حلوه رغم ان هي حلوه وديما احنا جنبها في البيت واوقات كتير بتنسب ليها حاجات مش بتاعها اصلا،بتندم ديما ع كل خطأ بتقول لناس كتير انها مريضه كانسر

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هي تعاني من حاله نفسيه تتطلب التقييم والعلاج من الطبيب النفساني