اضطراب نفسي وشعور بالخمول

icon 10 أبريل 2020
بقالي فترة طويلة دايما مضايق و حاسس بخنقةو قلق و عدم قدرة علي التركيز و يغلب عليهم شغور بالخمول و فقد الشغف حتي في الشغل حالتي بتسوق اكتر كل فترة و مش عارف احس بأي حاجة حواليا

إجابات الأطباء على السؤال

ما تخليش حالتك تسوءوربما تحتاج إلى تغييرأو نشاط اجتماعي مختلف مع حل الخلافات مع الأقارب والزملاء

الدكتور علي شوشان
معالج نفسي

ما تخليش حالتك تسوءوربما تحتاج إلى تغييرأو نشاط اجتماعي مختلف مع حل الخلافات مع الأقارب والزملاء