مشكلة نفسية مع اصدقائي

icon 12 يونيو 2021
بعاني من مشكلة اني وانا بتكلم مع صحابي ممكن اضربهم من غير ما اخد بالي وما باخدش بالي الا بعد ما بعمل كدا ودا سببلي مشاكل كبيرة مع صحابي ووصلتني ف وقت للانتحار دا ولما بحلف لصحابي اني ما كنتش اقصد ما حددش بيصدقني وانا فعلا معرفش سبب الموضوع دا وبعمله من غير ما باخد بالي او افكر

إجابات الأطباء على السؤال

د. زينب ذيب
معالج نفسي
لا يمكن تحديد تشخيصص هنا، ولكنك غير قادرة على ضبط إنفعالاتك وبالتأكيد يوجد العديد من الأسباب الكامنة التي تدفعكِ الى ذلك، كما أنصحكِ بالمتابعة مع معالج نفسي لمساعدتكِ