اضطراب او نقص فيتامين د

icon 25 نوفمبر 2021
بحثت كتير عن هل شي وطلعلي فيتامين د أو اضطراب نفسي مع انو عمري صغير ١٦ وهل شي عم اعاني منه من زمان وهل شي خلاني كسوله بكتير شغلات وهملت دراستي بسبب هل شي وتعبت كتير من هل شي وطبعا كل يوم ببكي عشان ماعم اقدر انام بليل حاولت ادور على شي يفهم مشكلتي ويلاقييلي علاج مالاقيت

إجابات الأطباء على السؤال

د. زينب ذيب
معالج نفسي
يجب اجراء الفحوصات الطبية للتأكد من عدم وجود مشاكل صحية، ومن ثم يجب المتابعة مع معالج نفسي لعلاج الأسباب النفسية في حال كانت الأسباب نفسية

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا بكلم نفسى كأنى بكلم اشخاص موجودين لكن انا لوحدى اصلا فى الاوضة بكلم نفسى كتير اكتر ما بكلم اهلى والحقيقة برتاح وانا بكلم نفسى بحكى كل حاجة وكل مشاكلى وكل حاجة بس بجد عايزة ابطل ومش عارفة لأن اتاذيت كتير وبذات فى دراستى وكمان دايما ببقا عايزة كل حاجة مرتبة منظمة زيادة عن اللزوم يعنى حتى فى الفون بتاعى بجد انا تعبت وكمان دايما ببقا عايزة اخش فى علاقة وارتبط وفى الاخر بفركش وبرجع سنجل بمعنى ببقا عايزة ولد عمتا فى حياتى طب المشاكل دى اية سببها والعلاج بتاعها اية ارجو المساعدة و الرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

icon 27 نوفمبر 2021