الثقة بالنفس منعدمة تمامآ وأتأثر بكلام الأخرين السلبى ولا أستطيع الرد عليه فى نفس اللحظة فى حاجة بتوقفنى وبتخلينى اتردد فى الرد عشان ماحدش يلاحظ من الموحدين أنى أتأثرت بالكلام

icon 28 يوليو 2018
الثقة بالنفس منعدمة تمامآ وأتأثر بكلام الأخرين السلبى ولا أستطيع الرد عليه فى نفس اللحظة فى حاجة بتوقفنى وبتخلينى اتردد فى الرد عشان ماحدش يلاحظ من الموحدين أنى أتأثرت بالكلام

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الثقه بالنفس لا تأتي الا بمجهود في زيادة التفاعل الاجتماعي مع الناس دون إعطاء اهميه كبرى لرأي الاخرين