انا كان عندي حصوات في المراره من كده وبعدين نزلت حصوه وبقيت كويس اللوق

icon 19 أغسطس 2015
انا كان عندي حصوات في المراره من سنه كده وبعدين نزلت حصوه وبقيت كويس اللوقتي جالي وجع في بطني قبل يومين علاج من الصيدلي وبعدين التعب زاد وصفار في العنين والبول لونه غامق تعبان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي الجضيعي
باطنية
انصح بزيارة طبيب جراحة.....فالحل الوحيد لحصوات المرارة هي بإستصالها شفاك الله