علاج الغدة الدرقيه

icon 22 يوليو 2020
علطول كسلانه وعايزة انام وبتعب من أقل مجهود ومش مركزة ومرهقه وعملت تحليل الغدة الدرقيه Tsh 1.56 وT4 8.55 و T3 118 هل كدة هى تمام ولا ضعيفه ومحتاجه تتعالج

إجابات الأطباء على السؤال

بالنسبة للغدة الدرقية, احيانًا القيم المرجعية للتحليل تختلف من المعمل للثاني. فرجاءًا ارسل لنا القيم المرجعية أو صورة من التحليل حتى نقدر نحكم عليها لكن مبدأيًا بالنسب المتعرف عليها هي جيدة نريد القيام بعمل صورة دم كاملة و تحليل سكر ونستطلع عليهم الاثنين ان شاء الله.

د. يسرى القاضي
تحاليل مخبرية

بالنسبة للغدة الدرقية, احيانًا القيم المرجعية للتحليل تختلف من المعمل للثاني. فرجاءًا ارسل لنا القيم المرجعية أو صورة من التحليل حتى نقدر نحكم عليها لكن مبدأيًا بالنسب المتعرف عليها هي جيدة نريد القيام بعمل صورة دم كاملة و تحليل سكر ونستطلع عليهم الاثنين ان شاء الله.