مشاكل الغدد الصماء والدرقيه

icon 1 يوليو 2021
طول اليوم ودايما عندي انتفاخ وإمساك بقيت عصبي جدا ، ومش بستحمل البرد زي الاول شعري بيسقط بس خفيف الغدد الليمفاوية في رقبتي كل شويه تلتهب ويومين تلاته وتبقى طبيعي عملت تحليل الغده الدرقيه طلع كويس ومش عارف ايه السبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اغيد محمد بيريص
الغدد الصماء
العصبية وعدم تحمل البرد هي شكاوى غير مرضيك . يجب اجراء تحاليل عامة وكشف عند الطبيب لأجل الإمساك