وقعت وتورمت قدمي وظهرت كدمات علما بان هاذه قبل اسبوع خف التورم والكدمات لاكن مازلت اشعر بالالم عند المشي واشعر انا هناك شي يتحرك في جانب رجلي علما بان حدث لي التواء

icon 20 أبريل 2019
وقعت وتورمت قدمي وظهرت كدمات علما بان هاذه قبل اسبوع خف التورم والكدمات لاكن مازلت اشعر بالالم عند المشي واشعر انا هناك شي يتحرك في جانب رجلي علما بان حدث لي التواء

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اشرف محمد
جراحة العظام والمفاصل
تحتاج عمل اشعة ومراجعة الطبيب الخاص

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عملت اشعه ومش بقدر اتحرك علشان اروح للطبيب انا محتاج بس اسم مرهم كويس

icon 22 مايو 2020