انا يا مشيت مسافة طويلة جدا تقدر ب كيلو لعدم وجود مواصلات وبعد ما وصلت

icon 8 أغسطس 2013
انا يا دكتور مشيت مسافة طويلة جدا تقدر ب 4 كيلو لعدم وجود مواصلات وبعد ما وصلت البيت وعند النوم احسست بالم فظيع بالركبتين لكن الان قل ولكن لايزال موجود انا خايف يكون ( خشونة ركبة ) ( وفي صوت فرقعة و طقطقة ) طبعا يخف الالم بشكل كبير لما احط كمادة ساخنة على الركبة ويرجع لما اشيلها . مع العلم يا دكتور انني من مدمني العادة السرية وبشكل شره . ومصاب ايضا بدوالي الخصية ارجوك ساعدني لان الالم شديد طبعا يا دكتور انا مشيت هذه المسافة من قبل مرتين او ثلاثة ولكن هذا الالم اول مرة ياتي عمري 18 سنة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
كل عام وانت بخير , ينصح استخدام كمادات باردة ومسح الركبة باي نوع من الدهون المسكن ,وبعد زوال الالم من الضروري العمل على تقوية عضلات الفخذين , يمكنك الرجوع لموقع الطبي بشأن اصوات المفاصل من طقطقة وفرقعة