اشعر بتنمل بعد ابره بنج الاسنان

icon 27 يناير 2020
اشعر بتنمل في الخد الايسر وارتجاف العين بعد ابره بنج الاسنان من قبل ٢١ساعه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان
لو الاعراض طولت يجب استخدام قطرات مرطبة للعين حتي لا تجف واستشارة طبيب رمد
الدكتور عبد الرحمن عرفة
طب اسنان
أحياناً تحدث اختلاطات زائدة عن الحد بسبب مشكلة ما في نوعية المخدر، أو حقن التخدير بطريقة غير سليمة بشكل كامل. الأمر طبيعي. سيزول تدريجياً.

تعليقات الزائرين

Ahmed Youseef Ahmed Youseef

اخدت حقنة بنج فوق حاجب العين وبعدها عيني اصبح فيها آلم بسيط ومش شايف بيها وبقالي خمس ايام كده اي الحل وشكرا

icon 26 نوفمبر 2022