هل الغدره الدرقيه ممكن تخلي الواحد ينام نوم متواصل لمده اسبوع كامل متو

icon 6 فبراير 2019
هل الغده الدرقيه ممكن تخلي الواحد ينام نوم. متواصل لمده اسبوع كامل متواصل ويشعر بدوخه شديده ولما يفوق بعد الأسبوع يبقي زي الفل ولا اكن حاجه حصلت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسمين مجدي عباس
طب عام
لغبطه هرمونات الغده لو قليله تعمل حاله كسل و خمول و زيادة وزن الجسم و قله النشاط يجب متابعه تحليل هرمونات الغده و عمل تحليل صوره دم كامله و تحليل فيتامين د