السكر الطبيعي المعدل

icon 22 مايو 2020
السكر بعد الأكل بساعتين ١١٥ لسن ٦٥ سنة كويس والقليل

إجابات الأطباء على السؤال

د. مرام ياسر الزبون
طب عام
معدل السكر الطبيعي بعد الاكل بساعتين هو اقل من ١٤٠ فبالتالي معدل السكر طبيعي ومش قليل
تعليقات الطبيب على السؤال
مستوى السكر 115 بالنسبة لبعد الوجبة هو في المستوى الطبيعي هل حضرتك مريض سكري او تأخذ أي ادوية؟
icon 13 مايو 2020

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اة بياخد علاج سكر وعلاج للقلب كدة اية يقلل قرعة برشام السكر ولا كده كويس

icon 23 مايو 2020
زائر زائر

بابا عندة دوخة وصداع دايم لية أسبوع كده وعمل تحاليل انيمياء ومفيش حاجة والدهون برضو قلت هو جاتلة جلطة من 5شهور وعمل دعامةوعندة السكر وبياخد علاج فادا أية كدا

icon 25 مايو 2020