لو سمحت عايز اسال عن انا وزنى وطولى عايز اعمل رجيم بس فى البيت وايه ال

icon 18 أكتوبر 2011
لو سمحت عايز اسال عن انا وزنى 86 وطولى 170 عايز اعمل رجيم بس فى البيت وايه الرياضه المناسبه اشد الصدر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
هذا الوزن حتى مع طولك يعتبر عاليا , في البيت تستطيعين الالتزام بالحمية الغذائية تكون بشرب الماء بكثرة والامتناع عن الدهون والمقالي والخبز والارز والبطاطا وعدم الاكل في اوقات متاخرة , عليك الاكل ببطء وبعيدا عن التلفاز وعدم تناول المشروبات الغازية , عليك الاكثار من السلطات قبل وجبة الغذاء . كل ما سبق اضافة لساعتين من الرياضة وخاصة السباحة وانت بنت الاسكندرية وهذا يشد الصدر , والاهم وجود ارادة

تعليقات الزائرين

سيهام عمر سيهام عمر

لو سمحت انا عايزه اسال انا طولي ١٦٤ ووزني ٧٧ وحابه اعمل رجيم بلبيت وشو التمارين المناسبه لي ملاحظه عندي بيبي عمره ٦شهور

icon 27 ديسمبر 2022