انا عندي ووزني فوق ال كيلو ولاول مرة في حياتي اعمل تمارين البطن ولما ب

icon 13 أغسطس 2015
انا عندي 15 سنة ووزني فوق ال100 كيلو ولأول مرة في حياتي اعمل تمارين البطن ولما بعملها بشد على نفسي وبحس بألم جامد في بطني. لو شديت ع نفسي اكتر ممكن يجيلي تمزق عضلي؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سمير نعيم
الحساسية والمناعة
لم تذكر طولك..يجب مراجعة طبيب التغذية لدراسة حالتك الشخصية والمرضية إن وجدت والوراثية واسلوب تغذيتك من الطفولة من قبل اهلك ومن ثم دراسة الحالة الغددية لك ووضع خطة العلاج واعطاء التماربن الرياضية اللازمة ولكن بالتدريج في القوة حتى لاتصاب بألم العضلات