الحاله النفسيه والاكتياب والتوتر يا مش سيبنى بسبب التفكير والقلق وكل ي

icon 3 نوفمبر 2012
السلام عليكم الحاله النفسيه والاكتياب والتوتر يادكتور مش سيبنى بسبب التفكير والقلق وكل يوم اخد مهدء عايز ابقى طبيعيه زاى زمان ارجوا الرد والمعرفه بشكركم على موقعكم الممتاز جزاكم الله خير ...

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
ينبغي أولاً تحديد سبب القلق والتوتر الذي لديك ولهذا ننصحك بالقيام بندوين كل ما يخطر ببالك ومن ثم العمل على وضع حلول منطقية له وتدريجياً ستعودين لحالتك الطبيعية