عندما امارس الجنس اشعر و بضيق في التنفس و الم في القلب و زيادة ضربات القلب عندي شهوة جنسيه عالية اريد دواء يقضي تمام علي شهوتي هذة و احيانا افقد الوعي لدقائق

icon 20 أبريل 2017
عندما امارس الجنس اشعر و بضيق في التنفس و الم في القلب و زيادة ضربات القلب عندي شهوة جنسيه عالية اريد دواء يقضي تمام علي شهوتي هذة و احيانا افقد الوعي لدقائق

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
راجع طبيبك فهناك إدوية لتقليل الشهوة، وينصح بتقليل الأكل وممارسة الرياضة والمطالعة.

تعليقات الزائرين

سلوى قيس قيس سلوى قيس قيس

زوجي بعد ما يخرج السائل المنوي يحس بالم في القلب وكمان ارجله تجس توجعه ويحس بدوخه بعد مايكمل يخرج السائل المنوي ماعد يقدر يوقف اويسوي شي السبب انا خايفه عليها

icon 16 يونيو 2022
زائر زائر

انا عندما انزل السائل المنوي بيجينى خفقان والم بصدرى وهبوط عايز اعرف ده من اه

icon 29 فبراير 2024