انا بنت من نزل دم من حلمة الثدي الشمال يومين بشكل مش متواصل وتوقف وبعد

icon 30 أكتوبر 2018
انا بنت 22 سنة من سنة نزل دم من حلمة الثدي الشمال يومين بشكل مش متواصل وتوقف وبعدها لاحظت ان حلمة الثدي ف اغلب الاوقات بتكون للداخل الايام دي ظهرلي تحت الابط الايمن ورمة صغيرة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ماجد يسري
الاورام الحميدة و الخبيثة
١- لازم سونار على الثدى ٢- تحليل من السائل (سيتولوجى) ٣- فحص بواسطه طبيب جراحه ثدى