يوجد فى المنطقة التى بين الصدر حساسية محتاج ان اهرش فيها بأستمرار لونة احمر ساعات بتهدا وساعات بهرش فيها حتى نزول دم منها موجود معايا من حوالى 7 سنين

icon 20 أغسطس 2013
يوجد فى المنطقة التى بين الصدر حساسية محتاج ان اهرش فيها بأستمرار لونة احمر ساعات بتهدا وساعات بهرش فيها حتى نزول دم منها موجود معايا من حوالى 7 سنين

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
بحاجة لفحص المنطقة للبحث عن التهابات يكتيرية أو فطرية أو إكزيما مزمنة أو حساسية مزمنة لذا أنصحك بمراجعة إختصاصي جلدية