وصفة لبن جوز الهند والليمون: اسكبي كوبا من لبن جوز الهند في زجاجة ثم أضيفي له ربع كوب من عصير الليمون. امزجي الخليط جيدا ثم ضعيه في الثلاجة لمدة تتراوح ما بين 2 و3 ساعات مع مراعاة رج المزيج من فترة لأخرى، حتى تلاحظي تكون طبقة سميكة على السطح. ضعي المزيج فوق شعرك وادعكيه حضرتك ادتني يا دكتور حكمت الوصفه دي لفرد الشعر بس انا عايزه اعرف اعمل الوصفه دي لحد امتي وكل اد ايه

icon 28 يناير 2013
وصفة لبن جوز الهند والليمون: اسكبي كوبا من لبن جوز الهند في زجاجة ثم أضيفي له ربع كوب من عصير الليمون. امزجي الخليط جيدا ثم ضعيه في الثلاجة لمدة تتراوح ما بين 2 و3 ساعات مع مراعاة رج المزيج من فترة لأخرى، حتى تلاحظي تكون طبقة سميكة على السطح. ضعي المزيج فوق شعرك وادعكيه حضرتك ادتني يا دكتور حكمت الوصفه دي لفرد الشعر بس انا عايزه اعرف اعمل الوصفه دي لحد امتي وكل اد ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
فرد الشعر المنزلي يكفي لمدة أسبوعين وافستمرار على عملها.