هل ممكن استخدم كريم بيوديرما واقى الشمس بااستمرار او كريم فارما ايزيس اى منهم افضل مايكونش فيه مواد مضرة لانى مش لاقية فى مصر عندنا نيتروجينا الترا شير فأى منهم يكون اصح ومافيهوش ضرر فارما ايزيس او بيوديرما

icon 8 أغسطس 2012
هل ممكن استخدم كريم بيوديرما واقى الشمس بااستمرار او كريم فارما ايزيس اى منهم افضل مايكونش فيه مواد مضرة لانى مش لاقية فى مصر عندنا نيتروجينا الترا شير فأى منهم يكون اصح ومافيهوش ضرر فارما ايزيس او بيوديرما

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
يوجد أنواع كتير للكريمات الواقية وكل بشرة ترتاح لنوع معين يعني التجربة خير برهان في هذه الحالات لكن يجب مراعاة التالي: - يكون المنتج ماركة مشهورة. - له درجة حماية عالية فوق 30 بالمئة. - يكون ضد الماء أو مقاوم للماء. - البشرة الدهنية تستخدم واقي الشمس على شكل لوشن، بينما البشرة الجافة تستخدم واقي شمس على شكل كريم.