سبب ظهور الارتيكاريا

icon 13 أكتوبر 2022
ظهر لى حبوب ف معظم جسمى وابتدت تكبر مع الوقت واخدت دواء للحساسيه زيرتك وفعلا راحت بعدها بيومين رجعت تانى وخد الدوا تانى وفضلت اخدو لمده اربع ايام اخرى واليوم الخامس مخدتش زيرتك لقتها طلعت ف جسمى تانى!! فماسبب ظهورها وانا لم اتناول اى ادويه اخرى ولا اكل اى اكل غريب عنى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محمد سعيد شافعي
الجلدية والتناسلية
واضح انها حساسيه جلديه وهل هي سببها ادويه او اطعمه او قرص حشرات تحتاجي للكشف عند اخصائي اذا لم تختفي مع الزرتك لمده ١٠ ايام لتحديد السبب