حصلى تورم فى صباع رجلى ورحت لل فشال نص الضوفر بس مكان الجرح ملمش رحت ل

icon 28 نوفمبر 2017
حصلى تورم فى صباع رجلى ورحت للدكتور فشال نص الضوفر بس مكان الجرح ملمش رحت لدكتور تانى شالى الضوفر خالص بس الضوفر كبر تانى وحصل تورم تانى وبرضو الجرح ملمش..المفروض اعمل اى بقى؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
من ظاهر الحديث ان لديك ظفر ناشب , والطبيب المعاين هو الذي يحدد ذلك , اعتقد انه بحاجة لاجراءات في النسيج تحت الجلد مثل الكي , او الاسنئصال مع الغسولات المعقمة والمضادات الحيوية ,سلامات