خلال فتره الحمل بقى ناشف جدا مع العلم انى كنت باخد فيروترون وكاليسترون فيتامينات وكمان شعرى ناعم فى اﻻصل قلت بعد الوﻻده سيعود لطبيعته لكن لم يعد , ما العمل ؟

icon 27 يناير 2014
خلال فتره الحمل بقى ناشف جدا مع العلم انى كنت باخد فيروترون وكاليسترون فيتامينات وكمان شعرى ناعم فى اﻻصل قلت بعد الوﻻده سيعود لطبيعته لكن لم يعد , ما العمل ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي عطوان
الجلدية والتناسلية
ععد الولادة من الطبيعي ان بتساقط الشعر بشدة ويصل القمة خلال 3-4 شهور ولكن بعد 6 شهور يبدا الشعر بالنمو من جديد والعودة الى طبيعتة بالتدريج