شعرى الحمد لله طويل وناعم وكان كثيف بس من يوم مدخلت ثانويه عامه وهو بدأ ينزل بطريقه صعيه جدا ومش عارفه اعمله ايه علشان يرجع كثيف تانى ؟؟ انا استخدمت الو بنتين وكان حلو بس اول

icon 20 سبتمبر 2015
شعرى الحمد لله طويل وناعم وكان كثيف بس من يوم مدخلت ثانويه عامه وهو بدأ ينزل بطريقه صعيه جدا ومش عارفه اعمله ايه علشان يرجع كثيف تانى ؟؟ انا استخدمت الو بنتين وكان حلو بس اول

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
تناول حبة زنك50 ملغ بعد الفطار وتناول حبة ب12 تحت اللسان مرة كل يوم مع اجراء فحوصات لهما لأنك قد تعانين من نقص فيهما إضافة لأجراء فحص فيتامين دال و الكالسيوم وعندها اصف لك كيف يطول شعرك ولا يتساقط