انا عملت حنه فرد بعدها صبغت شعرى اتحرق ووقع وحلقته على الزيرو والجذور الحمد لله كويسه وروحت لدكتور ادانى لسيون kaminomoto بخده بقالى شهر وانا اجلت فرحى بسبس شعرى وارجوكو عايزه اى حل سريع علشان شعرى يطلع ويكون تقيل بس الاهم يطول

icon 19 مايو 2013
انا عملت حنه فرد بعدها صبغت شعرى اتحرق ووقع وحلقته على الزيرو والجذور الحمد لله كويسه وروحت لدكتور ادانى لسيون kaminomoto بخده بقالى شهر وانا اجلت فرحى بسبس شعرى وارجوكو عايزه اى حل سريع علشان شعرى يطلع ويكون تقيل بس الاهم يطول

إجابات الأطباء على السؤال

د. حكمت فريحات
طب عام
يمكن استخدذام أمبولات الأمنكسيل ودواء بنتوجار مفيد جدا لشعر النساء، وكذلك استعملى امبولات اكرينال موجودة فى جميع الصيدليات اثبت انها افضل علاج لوقف تساقط الشعر نهائيا بدون آ ثار جانبية "ملحوظة أخرى عند التوقف لن يعود الشعر ليتساقط مرة اخرى فهى علاج ووقاء من التساقط مرة أخرى" استعمليها مرتين فى الاسبوع يومى الاثنين والخميس اغسلى شعرك مرتين اسبوعيا يومى الاحد والاربعاء بشامبو اكرينال