انا كنت بتناول ترامدول لكن على خفيف ربع برشامه فى اليوم استشرت صيدلي صديقي على حاجه تساعد انى ابطله اعطانى بعض البراشيم وهى بروفين ريتارد وا كويتابكس وا اناللرج واستربتوكين

icon 13 ديسمبر 2018
انا كنت بتناول ترامدول لكن على خفيف ربع برشامه فى اليوم استشرت صيدلي صديقي على حاجه تساعد انى ابطله اعطانى بعض البراشيم وهى بروفين ريتارد وا كويتابكس وا اناللرج واستربتوكين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمود حسن محمد سالم
طب عام
مفيش بديل عن الترامادول خالص و كويس انك خدت قرار وقفه بس مفيش مشكلة من الادوية دي كعوامل مساعدة لكن مش هتعوض تاثير الترامادول فترة زمنية بسيطة و مش هتحتاجه تاني ان شاءالله