اضطراب نفسي جنسي وتخيلات جنسية تعرقل حياتي

icon 18 يوليو 2020
كنت زمان شوفت امي بتخون ابويا من ساعتها وانا غرقت في مشاهدة الاباحيات كرهت نفسي وحياتي عايزه اتعالج بس اون لاين لصعوبه الوصول لطبيب نفسي محلي

إجابات الأطباء على السؤال

د. يوسف الراعوش
معالج نفسي
هذه الحاله تعتبر من حالات اضطراب المزاج الحاد شعور بعدم الاستمتاع بالحياه وتدني الثقه بالنفس وشعور بتانيب الضمير وصعوبات بالنوم وتشعر في بعض الاحيان برغبه جنسيه واختلاج في المشاعر واندفاعيه وتشتت بالافكار وجب عليك مراجعة طبيب نفسي لاستبعاد اضطراب الشخصيه الحديه