شخص عمره عشرون عامآ يعاني من كثرة التبول وعندعمل فحص بول عنده زياده في الاوكسالات والسكر طبيعي في البول- وفحص سكر الدم فاطر 202 فما الحل؟

icon 23 أغسطس 2013
شخص عمره عشرون عامآ يعاني من كثرة التبول وعندعمل فحص بول عنده زياده في الاوكسالات والسكر طبيعي في البول- وفحص سكر الدم فاطر 202 فما الحل؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اسامه محمد الجندى
الابحاث العلمية والمخبرية
اولا لابد ان ياخذ فوار ومضاد حيوى علشان الاملاح وممكن يكون فيه التهابات اما بالنسبه لتحليل السكر فانا ارى النتائج غير دقيقه لابد ان يسوى تحليل سكر صائم ويفطر ويسوى تحليل سكر بعد الاكل بساعتين وفى وجبة العشاء اللى قبل التحليل ياكل كل شىء وحلويات وفواكه علشان يظهر المستوى الطبيعى للسكر ولابد من عمل تحليل HB1C