انا مش عارف جرعات الانسولين مناسبه ليه ولا لا انا بأخذ ٧٠ وحده فى اليوم صباحا ٤٠وحده ومساء ٣٠ وحده

icon 12 أبريل 2015
انا مش عارف جرعات الانسولين مناسبه ليه ولا لا انا بأخذ ٧٠ وحده فى اليوم صباحا ٤٠وحده ومساء ٣٠ وحده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور يزن علي خليف
الغدد الصماء
لا يمكن تعديل ذلك بدون نظام في كميات و مواعيد الطعام وتحت إشراف الطبيب المعالج

تعليقات الزائرين

My Baby My Baby

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته امي عندها سكر وجالها الحزام الناري ومع العلاج السكر وصل إلى 500ممكن تاخد انسولين تاني مع العلم انها اخد الجرعة اليومية 35صباحا 20مسا

icon 14 مارس 2023