فيتامينات متنوعة او مكملات غذائية امنة

icon 8 يناير 2021
السلام عليكم عمري 15 عام واريد اسماء وكمية الجرعة المناسبة لفيتامينات او مكملات غذائية وتكون آمنة علي سن 15 عام ولا تسبب اضرار جانبية وتكون اسعارها معقولة ومتوفرة في مصر

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد يوسف
صيدلاني
ممكن نستخدم اوستيوكير أقراص بجرعه قرص يوميا بعد الغذاء ويعتبر اوستيوكير من افضل المكملات الغذائية لانه بيحتوي علي اهم العناصر اللي محتاجها الجسم من كالسيوم وماغنسيوم وفيتامين د وزنك