هل يخرج الدواء مع البراز في حال الخروج الى المرحاض في غضون خمس دقائق عند شرب الدواء ايفرمكتين

icon 27 يونيو 2017
هل يخرج الدواء مع البراز في حال الخروج الى المرحاض في غضون خمس دقائق عند شرب الدواء ايفرمكتين

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني مهند قصاب
صيدلاني
ممكن عند حدوث اسهال شديد

تعليقات الزائرين

sultan Alali sultan Alali

خروج الدواء مع البراز وعندي امساك وانا عندي الم يجيب ان اتناول الدواء الرجاء المساعدة وشكرا لكم

icon 14 مايو 2020
زائر زائر

انا لو خدت برشمه باي الكوفان وبعدها ب ٥دقائق دخلت الحمام كده يبقه المفعول باظ ولا اكيد هي لسه في المعده مع العلم اني قصرتها بسناني

icon 10 ديسمبر 2021
سمية عبدي سمية عبدي

هل يجب ان يأخذ قرصان مرة واحدة لطفل عمره ١٠سنوات ارجو الاجابة بسرعة لانني خائفة عليه

icon 10 نوفمبر 2022
Naadaa Doodoo Naadaa Doodoo

انا لما باخد البرشام بينزل ف الحمام زي ما هو وبيكون بعدها بوقت طويل ؟

icon 22 أكتوبر 2023