هل المادةالفعالة ال نزابين الموجودة فى زيبركسا المنتج الاصلى نفس قوة م

icon 26 مايو 2017
هل المادةالفعالة الاولانزابين الموجودة فى زيبركسا المنتج الاصلى نفس قوة مادة الاولانزابين فى الاولابكس التقليدى وهل يستحق فرق السعر الشاسع اللى بينهما

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني محمود ثابت
صيدلاني
المادة الفعالة واحدة و التركيز واحد و للاسف فارق السعر ليس هو اساس جودة المنتج فتسعير الدواء يعتمد علي اشياء اخري لاداعي لشرحها و لكن جميع بدائل الدواء كلها لها نفس الفاعلية ..... اسأل الصيدلي الاقرب لك او تواصل معي لمزيد من المعلومات