نقص فيتامينات وسقوط الشعر وفرغات امامية

icon 20 يونيو 2020
عاوزة اخد اوميجا ٣ بلس للوقاية وصحة الجلد والشعر ايه هي الجرعة المناسبة في اليوم واخده لمده قد ايه وهل بيحسن الكتلة العضلية للجسم ويمنع الترهل؟ السن ٢٢

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلانية اسماء ابراهيم
صيدلاني
من 250 ل 500 مجم يوميا كافية جدا مع تناول الاسماك من مرتين لثلاثة في الاسبوع ونعم هو يحسن الكتلة العضلية للجسم ويساعد على حرق الدهون مع الالتزام بتناول نظام غذائي صحي وممارسة الرياضة