هل زيت الصوجا وزيت الحلبة مفيد للثدي؟

icon 21 مايو 2015
هل زيت الصوجا وزيت الحلبة مفيد للثدي؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور باسم خوري
نسائية وتوليد
زيت الصويا يعمل على زيادة هرمون الاستروجين والذي بدوره يؤثر على الثديين ويؤدي الى زيادة الحجم

تعليقات الزائرين

Jdjdjdhsh Jdjdjdj Jdjdjdhsh Jdjdjdj

انا عايز اسم حبوب منشط المبيض علشان انا نفسي في توأم بس انا في الطبيعه بيحصل احمل لم بيكون زوجي موجود بيحصل بعد شهرين يريت توصفلي اسم حبوب منشط بس تكون مناسبه معي انا سنه ٢٥ سنه ويريت تقولي على طريقة استعمال الحبوب

icon 12 يناير 2023