يا هل لو وانا نايم يا وتنيت مفصل الركبة مع العلم انى مركب جهاز اليزارو

icon 18 سبتمبر 2012
السلام عليكم يا دكتور هل لو وانا نايم يا دكتور وتنيت مفصل الركبة مع العلم انى مركب جهاز اليزاروف بنفس القدم هل فى مشكلة ان مثلا مكان الكسر اعى القصبة ممكن تتحرك العظمة ولا اية ولو نمت على جامبى الايمن هل سيحرك هذا الوضع العضمة المكسورة وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
ما دام هناك تثبيت لا خوف من اي كسور بغض النظر على اي جنب تنام , المهم راحتك في النوم