لو سمحتم يا دكاترة اعانى من نحافة الوجه وعملت تحاليل كتيير وطلع الحمد لله معنديش حاجة وانا الحمد لله جسمى رياضى وباكل وجبات متوازنة لكن نحافة الوجه لاتتغير ارجو الحل لو سمحتم

icon 6 سبتمبر 2017
لو سمحتم يا دكاترة اعانى من نحافة الوجه وعملت تحاليل كتيير وطلع الحمد لله معنديش حاجة وانا الحمد لله جسمى رياضى وباكل وجبات متوازنة لكن نحافة الوجه لاتتغير ارجو الحل لو سمحتم

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية محمد احمد عبد السلام
تغذية
الفواكه والخضروات الطازجة بكثرة