السمنه المفرطه للشباب وازاي اقدر اخس

icon 12 سبتمبر 2021
عندي 19 سنه وعندي سمنه مفرطه طولي 160 ووزني 102 وبحب الاكل وعايزه حاجه تسد نفسي

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي تغذية احمد حماد
تغذية
أساسيات إنقاص الوزن هي إتباع نظام تغذوي صحي و زيادة النشاط البدني و قد ينصح بإستخدام الأدوية حسب الحالة . ينصح بتناول الخضروات الطازجة كالطماطم و الخيار و السلطات في بداية كل وجبة إضافة إلى تناول كوب الى كوبين ماء قبل الوجبة بنصف ساعة .