لو سمحت انا عندى بلغم من وانا صغيرة وكشفت كتير ومش بيروح وانا دلوقت بد

icon 30 ديسمبر 2015
السلام عليكم لو سمحت انا عندى بلغم من وانا صغيرة وكشفت كتير ومش بيروح وانا دلوقت 38 سنه بدئت اشعر ان عامل رائحة غير مستحبة فى فمى نفسى اخف من البلغم دا اعمل اى وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور موفق محمد محمد
الأنف والاذن والحنجرة
أحياناً زيادة البلغم يكون طبيعي عند بعض الناس كما التعرق راجعي طبيبك للاطمئنان