عندي الم شديد لما ابلع مع العلم اني صلي اكثر من 3 اسابيع امرض و اتعافى وبرجع , الالم من الحلق بس مش لوز و ما في حراره ولا اشي بس وجع البلع وقحه

icon 12 مارس 2019
عندي الم شديد لما ابلع مع العلم اني صلي اكثر من 3 اسابيع امرض و اتعافى وبرجع , الالم من الحلق بس مش لوز و ما في حراره ولا اشي بس وجع البلع وقحه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسر محمد فوزى البلتاجي
الأنف والاذن والحنجرة
إحتمال يكون السبب في ارتجاع المريء ويحتاج لعلاج مكثف مع ضبط النظام الغذائى والوجبات وعمل منظار على المريء