اعاني من احتقان الانف (الاحتقان بحس انه بيكون دم و بعد ما بصحى بتكون الانف ممتلئة دم لكن مش كتير ولا يكون فى صورة سائل) ودوخة عند الانحناء وصداع متقطع وخمول وسالت "دكتور انف واذن وحنجرة" وقال ممكن تكون حساسية فما نوع الحساسية

icon 21 مارس 2014
اعاني من احتقان الانف (الاحتقان بحس انه بيكون دم و بعد ما بصحى بتكون الانف ممتلئة دم لكن مش كتير ولا يكون فى صورة سائل) ودوخة عند الانحناء وصداع متقطع وخمول وسالت "دكتور انف واذن وحنجرة" وقال ممكن تكون حساسية فما نوع الحساسية

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
الافضل مراجعة الطبيب المختص للكشف والعلاج او إجراء تصوير طبقي للجيوب الانفية