مهندس ديما حاسس اني اقل من الناس وكتير ببقى حزين من الحته دي او من غير

icon 7 ديسمبر 2018
مهندس 24 سنه,ديما حاسس اني اقل من الناس وكتير ببقى حزين من الحته دي او من غير سبب,مش حابب اتكلم مع الناس بالاخص اهلي وممكن مع اصحابي كمان,على طول قلقان وملازمني هاجس موت الاهل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة صفاء محمود حموده
معالج نفسي
حضرتك تشكو من أعراض قلق واكتئاب وتحتاج للفحص النفسي ووصف العلاج المناسب.