مع خطيبي ساعات بحس عدم ثقه فى نفسى وانه مستواه اعلى منى و بيتكلم فى حاجات كتيره انا مش بفهم فيها مع انى متعلمه كويس و بشتغل فى شركه كبيره و كمان هو دمه خفيف انا مش قوى

icon 14 مارس 2015
مع خطيبي ساعات بحس عدم ثقه فى نفسى وانه مستواه اعلى منى و بيتكلم فى حاجات كتيره انا مش بفهم فيها مع انى متعلمه كويس و بشتغل فى شركه كبيره و كمان هو دمه خفيف انا مش قوى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور معتز عاشور
تحاليل مخبرية
اقبلي نفسك كما انتي واعلمي انه قد ارتبط بك انتي لانه يريدك كما انتي زيادة المعرفة بين شخص واخر تختلف حسب الظروف اللتي يمر بها الشخص ومخالطته للناس بشكل عام بالاضافة الى المطالعة وزيادة الثقافة واعلمي انه كلما تعرفتي في حياتك على اشياء جديدة كلما زادت ثقتك بنفسك فلا تلومي نفسك بدون فائدة ولكن طوري قدراتك لتحصلي على الفائدة واما بالنسبة لخطيبك فلا تقلقي ابدا فان كان مثقفا فسيتفهم كل شيء وسيكون عونا لكي في رفعة مكانتك ونفسيتك.