لو سمحتوا انا بنت عمرى 24 عام وعندى وسواس قهرى شديد وافكار انى اذى نفسى او اعور نفسى او اجرح جسدى بالسكين انا تعبانة جدا جدااااااااااا مش قادرة اسيطر على نفسى هل فيه علاج ؟

icon 22 أبريل 2019
لو سمحتوا انا بنت عمرى 24 عام وعندى وسواس قهرى شديد وافكار انى اذى نفسى او اعور نفسى او اجرح جسدى بالسكين انا تعبانة جدا جدااااااااااا مش قادرة اسيطر على نفسى هل فيه علاج ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ايمن عرقسوسي
الطب النفسي
راجعي متخصص للتشخيص والعلاج