وسواس قهري في الدين والعبادات فقط

icon 9 يناير 2022
عندي وسواس قهري مصاحبه افعال قهريه زي اني اعيد الوضوء واعيد الدخول والخروج من الصلاه انا تعبت بقيت اتوضا كتييير وبستهلك ميه وكهربا من السخان اكتر،، ممكن اقعد ساعتين بحاول اصلي فادخل واخرج وممكن وقت الصلاه التانيه يدخل اصلا وانا لسه بحاول اصلي ايه العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الأستاذ الدكتور محمد عباس جامع
معالج نفسي
اهلا بيك اعراض الوساس التي تفضلت بعرضها من الممكن ان تتحسن كثيرا مع العلاج الدوائي