عندي مشكله ف النوم وعايز اعرف دا لي

icon 12 يونيو 2022
عندي مشكله ف النوم اني ابقا صاحي بدري مثلا ورايح الكليه وبخدله يرجع ميرضاش انام ثانيه وبطلع ع الشغل مبدخلش البيت الا الساعه ١٢ يعني جسمي مهدود مبعرفش انام الموضوع دا بقاله كنتير من رمضان معايا بس بيقل ويروح مش متواصل بس عندي رهبه من اني معرفش انام وباخد نايت كالم ترحيز ٣ بس مش دايما

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي شوشان
معالج نفسي
السن ؟امنع االتدخين أولامش لازم تعرف المهم تتعالجنحتاج إلى علاج نفسي مكثف وتدريب على التركيز والاسترخاء